O projektu 'Nebitno o bitnom'

Nebitno o bitnom je projekt koju je započela ekipa mladih ljudi s ciljem pokretanja otvorene platforme na kojoj prostor dobivaju zanimljivi pojedinci. Taj projekt postao je podcast, a na njemu osobe iz raznih polja interesa zajedno s voditeljima kroz dobru atmosferu razgovaraju o bitnim, ili pak nebitnim stvarima.

our-team-animated-transparent

Upoznajte naš tim

ALEN SABOLIĆ
ALEN SABOLIĆ

Alen je student ekonomike poduzetništva, zaljubljenik u sve što valja, a pogotovo nogomet i glazbu. Volite li ga ili ne, uvijek će vas pokušati razveseliti što ga čini odličnim voditeljom.

TOMISLAV JARMIĆ
TOMISLAV JARMIĆ

Tomislav je student multimedije na sveučilištu sjever, te je voditelj i osnivač podcasta Nebitno o Bitnom. U slobodno vrijeme bavi se fotografijom, snimanjem kratkih filmova, sviranjem gitare, te je veliki zaljubljenik u filmove, knjige i dobru glazbu.

NIKOLA POPIJAČ
NIKOLA POPIJAČ

Nikola je student informacija i računalnog inženjerstva na Tehničkom sveučilištu u Grazu. Iako voli sport i dobru glazbu, ipak su mu jača strana tehnologija, internet i sve što dolazi s tim. Također u slobodno vrijeme voli proučiti novosti i zanimljivosti iz svijeta psihologije.

LOVEL MIMICA
LOVEL MIMICA

Lovel je samozapolseni web developer, strastveni navijač Hajduka, te ljubitelj sporta, čitanja i putovanja. Njegova svestranost ga čini uvijek zanimljivim voditeljem, ali i gostom

SEBASTJAN MEŠKO
SEBASTJAN MEŠKO

Sebastjan je student multimedije na Sveučilištu Sjever i neopjevani heroj ovog podcasta. Svojim znanjem i vještinama odgovoran je za zvuk, post produkciju, animaciju i grafički dizajn podcasta. U slobodnom vremenu se najviše voli družiti i upoznavati s ljudima, također voli putovati i slušati dobru glazbu.

REGINALD BARBOUR
REGINALD BARBOUR

Reginald je Englez in Samobora, Predsjednik je vlastite udruge koja se bavi Erasmus + programom. U duši je avanturist koji živi za nova iskustva i životne prilike. Uvijek je za zabavu i nova upoznavanja. Aktivno se bavi sportom i fotografijom, od čega je potonje od posebnog značaja za ovaj podcast.

TONI ČAKMAZOVIĆ
TONI ČAKMAZOVIĆ

Toni je student multimedije na Sveučilištu Sjever u Varaždinu, kamerman i tehnička podrška podcasta. U slobodno vrijeme intenzivno se bavi analognom i digitalnom fotografijom, videom i zvukom, te je član savjeta mladih grada Varaždina.

Tim podcasta "Nebitno o bitnom" vam želi ugodno, poučno i zanimljivo preslušavanje!